Tolheffing op N13

Groen Nijlen wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om onze minister van mobiliteit te overtuigen van de noodzaak om tol voor vrachtwagens te heffen op de N13.

Onze dorpen ondervinden heel wat nadelen van het huidige mobiliteitsbeleid van de Vlaamse Regering. Vrachtwagens betalen tol op alle snelwegen en recent werden ook op de N14 (Lier-Zoersel) tolpoorten geïnstalleerd. Hierdoor kiezen meer en meer vrachtwagens voor de N13 Lier-Herentals. De dorpscentra van Kessel en Nijlen krijgen hierdoor nóg meer vrachtwagens te slikken. Groen Nijlen vindt dit geen correcte manier van werken. De lasten van het vrachtverkeer worden zo niet eerlijk gespreid. Daarom willen we graag een breed gedragen petitie overhandigen aan minister Weyts (N-VA). Ben ook jij voorstander van een correcte verdeling van het vrachtverkeer? Teken onze petitie en steun onze eis voor tol op de N13.

Lees ook www.groennijlen.be/verkeersveiligheid

63 ondertekenaars, we zetten door!
63%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Laatste ondertekeningen

Rudy Geyselings
Hans Van Daele
Koen De Wulf
Francis Boons
Nikow Lipman
Hans Roofthooft
Nicolas Lipman
Jeroen Bervoets
Pascal Terreur
Griet Henderyckx
Annelies Boekaerts
Raf De Ridder
Stan Du Four
Angelika Lange
Eddy Verhaegen
Carl Reynders
Bruno Van Puyenbroeck
Monica Smet
Marianne De Batist
Kaat Rykaert
betsie peeters
Thomas Heylen
Anja Vermeire
Lieven Bervoets
Jan Rijnders
jan van vlerken
Pascale Demeersman
Ilse Raats